Odškodnina AO plus

AO plus je posebna vrsta zavarovanja, ki krije voznika, ko on sam povzroči prometno nesrečo. Za uveljavitev odškodnine AO plus mora imeti voznik pri zavarovalnici sklenjeno AO plus zavarovanje, poleg tega pa mora v prometni nesreči utrpeti določene telesne poškodbe.

Odškodnina AO plus krije prometno nesrečo če smo sami krivi
Avtomobilska zavarovalna polica
Če želite uveljaviti odškodnino AO plus morate imeti veljavno zavarovalno polico

Kaj je potrebno za uveljavitev odškodnine AO plus?

Če želi voznik uveljaviti odškodnino AO plus, mora imeti veljavno zavarovalno polico, ki pokriva ta del. Poleg tega mora k odškodninskemu zahtevku priložiti tudi celotno zdravstveno dokumentacijo, ki dokazuje obstoj telesnih poškodb, ter fotokopijo vozniškega in prometnega dovoljenja. Omeniti je treba, da določene zavarovalnice poleg omenjenega zahtevajo tudi policijski zapisnik, o tem pa se je smiselno predhodno pozanimati.

Na kakšen način se uveljavi odškodnina AO plus?

Odškodnina AO plus se uveljavi tako, da voznik na svojo zavarovalnico, pri kateri ima sklenjeno zavarovalno polico, odda odškodninski zahtevek z vsemi zahtevanimi prilogami. Pridobivanje odškodnine AO plus je pravno-odškodninske narave, zato vam svetujemo, da pred vložitvijo zahtevka kontaktirate strokovnjake za odškodninsko pravo. Visoka odškodnina Planinšec vam bo pomagala do maksimalne poravnave in do najvišje možne višine odškodnine, ki jo lahko prejmete za svoj primer.

Uveljavitev odškodnine AO plus
Pred vložitvijo zahtevka za odškodnino AO plus kontaktirajte strokovnjake Visoke odškodnine Planinšec

Katera dokumentacija je potrebna za uveljavitev odškodnine AO plus?

Če želite uveljaviti pravico do odškodnine AO plus, morate dokumentaciji in odškodninskemu zahtevku nameniti veliko pozornosti. Velikokrat se zgodi, da oškodovanec posreduje pomanjkljivo dokumentacijo, ki jo zavarovalnice zavrnejo, to pa dodatno podaljša proces pridobivanja odškodnine AO plus. Da bi se temu izognili, vam svetujemo, da vašo dokumentacijo pred pošiljanjem natančno pregleda strokovnjak za odškodnine. Visoka odškodnina Planinšec vam bo hitro in učinkovito uredila manjkajočo dokumentacijo, da bo vaš odškodninski zahtevek že takoj obravnavan.

Odškodninski zahtevek za odškodnino AO plus mora vsebovati izpolnjen obrazec, vse vaše osebne podatke, podatke o kraju nesreče, policijski zapisnik (ki je pri nekaterih zavarovalnicah nujen), fotokopije vseh medicinskih izvidov ter potrdil zdravnikov o telesnih in duševnih posledicah, fotokopijo zdravniškega kartona, bolniški list in ostale dokumente, ki so vezani na izostanek z delovnega mesta, potrdilo o izpadu dohodka, račune za nakup medicinskih pripomočkov, fotografije kraja nesreče in poškodb ter ostalo dokazno gradivo in potrdilo o vrednosti materialne škode, ki jo je utrpelo vaše vozilo.

Da bi pridobili visoko odškodnino AO plus morate ukrepati takoj po avtomobilski nesreči

Zakaj je Visoka odškodnina Planinšec prava izbira za pomoč?

Stranke velikokrat ne vedo, na kakšen način bi se lotile priprave odškodninskega zahtevka. Visoka odškodnina Planinšec strankam vedno svetuje, da pisarno kontaktirajo takoj po nesreči. Za pridobitev visokega zneska odškodnine AO plus je namreč bistveno, da je ukrepanje takoj po škodnem dogodku hitro in pravilno. Pomembno je namreč zbrati čim več dokaznega materiala, na podlagi katerega se nato izplača odškodnina AO plus.

Visoka odškodnina Planinšec zaposluje strokovnjake s področja odškodninskega prava, ki se že vrsto let ukvarjajo z različnimi primeri. Naš uspeh se kaže tako, da smo uspešno pridobili visoke zneske izplačila odškodnin ne glede na to, kako zahteven je bil primer. Ker vsako stranko obravnavamo individualno, se vsakemu primeru maksimalno posvetimo in se potrudimo, da je stranka s končnim zneskom odškodnine zadovoljna. Naša največja referenca so zadovoljne stranke širom Slovenije. Če želite biti ena izmed njih, nas nemudoma kontaktirajte in ne bo vam žal.